MOTORSHOW ILTABILEET

Bileiden esiintyjät

Bileiden tunnelmasta pitävät huolta

Ikirouta on kajaanilainen talvella 2020 perustettu suomenkielistä iskelmämetallia soittava yhtye. Singlejulkaisuja on tähän mennessä kertynyt neljätoista, joista viimeisimpänä ”Elämä antaa ja ottaa” on herättänyt suurta huomiota valtakunnallisissa musiikkimedioissa. Ikiroudan tuotantoa löytyy kaikista digitaalisista musiikkipalveluista. Ikirouta sulaa, mutta me yhtyeenä emme.

Espoolainen Texas Oil -trio osaa hoitaa homman hyvää makua osoittaen. Suurimmalta esikuvalta on lainattu muutaman kappaleen lisäksi asenne ja 1970-luvun puolivälin muhkea soundimaailma, jossa varsinkin basso kuulostaa siltä kuin se pumppaisi jostain öljytynnyrin uumenista.

The rockabilly band BOOGIE COMPANY came together in 2004. The Boogie Company’s activities are further driven by a love of rock`n`roll music and lifestyle. The band is still active today, promoting Estonian rockabilly culture and awareness of it.

Western Club Savo on iisalmelainen countrytanssiyhdistys,joka on toiminut jo 24 vuoden ajan. Esiintyvä ryhmä keikkailee ympäri Suomea ja lisäksi yhdistys järjestää countrytanssin opetusta uusille innokkaille tanssijoille.

LIPUT ILTABILEISIIN 10€ / ilta (pe/la)

hanki omasi ennakkoon tai ovelta!

ILTABILEIDEN IKÄRAJA on K-18

PERJANTAIN OHJELMA

KLO 19:00 Ovet avautuvat

KLO 19:30 Western Club Savo

Klo 20:00 Texas Oil

Klo 22:00 Ikirouta

LAUANTAIN OHJELMA

KLO 19:00 Ovet avautuvat

KLO 19:30 Western Clun Savo

Klo 20:00 Texas Oil

Klo 22:00 Boogie Company