MOTORSHOW ILTABILEET

LAUANTAINA KLO 21:00 ALKAEN

MEMOIRA ILTABILEIDEN PÄÄESIINTYJÄKSI!

Memoira on vuonna 2007 perustettu, sinfonista ja melodista metallia soittava bändi Suomesta. Isosta, tunnelmallisesta ja eeppisestä äänimaailmastaan tuttu Memoira, yhdistelee voimakasta melodista metallia ja sinfonisia, eteerisiä orkestraatioita yhdeksi jatkuvaksi tarinankerronnan virraksi.

 

Memoiran vahvuuksina voidaan pitää laulaja Annika Jalkasen (FOR SELENA AND SIN) kaunista ja vahvaa lauluääntä. Kitaroiden soinnista ja riffittelystä vastaa Serdar Ilter (SANDMAN) ja bändin perustajajäsen Lassi Nuolivaara(SAMMONTAKOJAT, GHOSTTIDE, BLINDWITHIN), löytyy koskettimien ja pianon äärestä. Matalista taajuuksista basson varressa vastaa Niko Laaksonen (RANDY RECKLESS, BLOWTORCH, RORSCHACH) ja rumpujen takaa löytyy Kimmo Puhakka (HEROES DON’T ASK WHY).

 

Yli 15-vuotisen uransa aikana, Memoira on julkaissut kolme albumia maailmanlaajuisesti (Memoira 2008,  Memories, Tragedies, Masquerades 2013 ja Carnival Of Creation 2020) ja neljä uudempaa singleä (Phoenix 2021, Coupe Du Graal 2021, Phantom Insomnium 2022 ja Autumn’s Heart 2022), joista jokainen on saavuttanut suuria kuuntelumääriä eri suoratoistopalveluissa.

 

Memoiran musiikkia kuunnellaan päivittäin yli 100 eri maassa ja bändin suosio jatkaa tasaista nousuaan. Tulevaisuudessa siintävät ulkomaan markkinat, sekä ensimmäinen täysipitkä Euroopan kiertue. Memoira on jättänyt jälkensä maailmanlaajuisen fanikantansa kanssa, todistaen näin että he kuuluvat samaan yhtyeiden tähtitaivaaseen, kuin Nightwish, Kamelot, Within Temptation ja Delain.

.

PROFESSOR FEELBAD

Iltabileiden toinen esiintyjä Prof Feelbad 

Profe Feelbad paahtaa rock’n rollin lavealla highwaylla kaasu pohjassa 15-vuoden kokemuksella. Tutuksi ovat tulleet klubit, pubit, tanssilavat, saluunat ja festivaalit Suomessa ja mm. Dr.Feelgoodin kotikentällä Canvey Islandilla, Essexissä, Englannissa. 
Proffa tarjoaa takuuvarmaa rock’n roll –  juurihoitoa hoitotakuulla. Siellä missä Prof Feelbad – siellä on bileet. 
Premium Rock’n roll – Ladies and playboys