Vuokatti Motor Show

Vuokatti Motor Show starttaa historiansa ensimmäisen kerran Vuokatti Areenalla, Vuokatin hienoissa maisemissa Sotkamossa  heinäkuun viimeisenä viikonloppuna. Luvassa on moottorihenkinen tapahtuma koko perheelle! Näyttely on sisätiloissa Areenalla.

Areenan alueella harrasteparkki.

Näyttely sisältää moottoriajoneuvoja kuten autoja, moottoripyöriä, mopoja ja kaikkea muuta hilavitkutinta. Motorshow on kaikille merkeille, malleille ja kulkupeleille avoin tapahtuma. Tapahtuma sisältää myös oheisohjelmaa niin lapsille kuin aikuisillekin. Kuhmon mobilistien rompetori starttaa jo torstai-iltana jatkaen koko tapahtuman ajan. 

Iltabileet kruunaavat täydellisen näyttelypäivän. Perjantaina ja lauantaina esiintyvät muun muassa  Ikirouta, Texas Oil sekä Boogie Company. Iltabileet alkavat klo 20:00.  

Näytteilleasettajaksi

Onko sinulla menopeli jonka haluat tuoda näytille?

Onko Sinulla auto tai moottoripyörä, mopo tai muu moottorilla kulkeva menopeli, joka ansaitsisi olla esillä Vuokatti Motor Showssa? Kulkuneuvon ei tarvitse olla vain näyttelykäyttöön rakennettu tai muuten viimeisen päälle rakenneltu. Projektit, tuningpelit ym. erilaiset kulkupelit ovat myös paikkansa ansainneet.

Täytä ilmoittautumislomake ja tuo menopelisi esille näyttelyyn! 

Tule myymään

Rompetorille myyjäksi!

Tallit ja varastot täynnä tavaraa? Tule myymään tarpeettomat romppeesi eteenpäin. Ota yhteys Kuhmon Mobilisteihin ja varaa oma paikkasi! Yhteystiedot alla. 

Yhteystiedot

Ford-freak club of finland ry

Pentti Kovalainen

Yleiset asiat, näytteilleasettajat

Puhelin: 0445079379 

Kuhmon mobilistit

Rompetori

Puhelin: 0442014756 / Korhonen

Puhelin: 0505270802 / Suominen

Vuokatti areena

Pekka Manninen

Yritysten myyntipaikat

Puhelin: 0401872170
Sähköposti: pekka.manninen(at)vuokattiareena.fi

Home of the vuokatti motor show
Vuokatti Areena

Opistontie 1, 88610 Vuokatti

Tapahtuman järjestävät